Terug

Je ticket kopen

Je kan op allerlei manieren op de hoogte blijven van tickets die in de verkoop gaan. Van de Ticketmaster-nieuwsbrieven en ons blog tot aan het Instagram-account van de artiest en de alerts van je muziekstreamingsdienst, zorg ervoor dat je informatie ontvangt van je favoriete podia en artiesten zodat je altijd op de hoogte bent van aankomende events. Je hoeft dus niets meer te missen!

Beweeg je muis over de stoelen voor meer informatie

  • Reguliere tickets

    Het merendeel van de beschikbare tickets zijn reguliere tickets. Deze worden verkocht tegen de reguliere prijs, die wordt bepaald door de eventorganisator.

  • Platinum tickets

    Platinum tickets geven fans de kans om de meest gewilde tickets van een event te kopen tegen een marktconforme prijs. Platinum tickets maken geen deel uit van VIP-pakketten – ze geven alleen toegang tot het event.

  • VIP-tickets

    Sommige artiesten bieden VIP-pakketten aan. Van de beste plaatsen tot toegang tot de soundcheck en meet-and-greets, de inhoud van elk pakket is door de artiest samengesteld om een unieke ervaring te garanderen.

CollectorTicket

Collector Ticket

In deze digitale wereld is een tastbare herinnering aan een concert wel zo bijzonder. Daarom hebben wij het Collector Ticket: een toegangsbewijs dat je tijdens de show om je nek kunt dragen dankzij het meegeleverde keycord. Ze worden speciaal gemaakt voor het event, door het team dat ook de tourposter maakt. Ze zien er dus mooi uit, en zijn een mooi souvenir voor de echte fans.

Lees meer

Waar kan ik het beste tickets kopen?

We willen jou aan tickets helpen op de manier die voor jou het handigst is. Dit kan altijd via Ticketmaster.nl, maar we zijn ook partners met bedrijven als Spotify, YouTube, Songkick, BandsInTown en Facebook, zodat je gemakkelijk en veilig tickets via Ticketmaster kunt kopen als je via die platforms een nieuw event ontdekt.

Hoe weet ik op tijd wanneer een event plaatsvindt?

Je kan je inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief vol informatie over aankomende events. Ook vind je aankondigingen van (grote) events vaak op onze social kanalen en op ons blog, samen met besteltips en meer informatie over het event.

We raden je ook aan om de officiële socialmedia-accounts van je favoriete artiesten en bands te volgen. Vaak kan je je ook aanmelden voor een nieuwsbrief op de site van je favoriete podia en eventorganisatoren. Dan mis je zeker niks!

whois: Andy White WordPress Theme Developer London