Terug

Technologie

De technologiën die we gebruiken zijn van topkwaliteit, gemaakt door de slimste developers. Zo beschermen we ons systeem tegen bots en zwarthandelaren die voor proberen te dringen in de rij. We hebben een hekel aan bots. Bots zijn computerprogramma’s waarmee zwarthandelaren de beste tickets proberen op te kopen, om deze vervolgens op een ander platform aan te bieden voor een hogere prijs. Wij werken er hard aan om deze vorm van zwarthandel tegen te gaan. Zo kunnen fans zich steeds vaker voor een presale van een event aanmelden waarbij we inschatten of je een mens bent of een stukje software.

Lees meer

Wat is Verified Fan precies?

Verified Fan houdt de bots buiten en zorgt ervoor dat alleen jij, de fan, tickets kan kopen. Als je je hebt aangemeld, wordt je profiel gecheckt om na te gaan of je geen bot bent en ontvang je, op basis van beschikbaarheid, een code voor toegang tot de Verified Fan-presale. Deze technologie is met succes ingezet door grote artiesten als U2, P!nk, Harry Styles en nog heel veel meer.

Wat doet Ticketmaster nog meer om bots tegen te werken?

Bots zijn een groot problem voor websites over de hele wereld. We blokkeren continu miljarden bots die op oneerlijke wijze tickets proberen te kopen.

Misschien kun je je die irritante, maar noodzakelijke ‘captcha’ in ons bestelproces nog herinneren. We hebben onze software inmiddels zodanig verbeterd dat er in het bestelproces automatisch wordt vastgesteld of je een fan bent en geen bot.

Wat doet Ticketmaster als een hele populaire artiest in verkoop gaat?

Met meer dan 40 jaar ervaring weten we hoe we ons hier op moeten voorbereiden. Ons team werkt keihard om ervoor te zorgen dat jij je nergens druk om hoeft te maken zolang je je betaalmethode bij de hand hebt.

Onze website kan de grote drukte goed aan – en als er toch een probleem is, zit ons Customer Contact Center klaar om je te helpen.

whois: Andy White WordPress Theme Developer London