Terug

Ticket in jouw handen

We zijn continu bezig met innovaties en het verbeteren van onze technologie zodat je steeds makkelijker en sneller aan tickets komt.

Bezorgingsmogelijkheden

Digitale Tickets

Per email

eTicket (print at home)
Direct na aankoop beschikbaar

In de mobiele app

Mobiel Ticket
Kort na aankoop beschikbaar

Fysieke tickets

Per post (tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. coronamaatregelen)

Standaard papieren ticket
Binnen 14 dagen na aankoop
Collector Ticket
Uiterlijk 3 dagen voor het event

Aan de kassa

Standaard papieren ticket
Ophalen bij het event

* Voor internationale aankopen en de aankoop van tickets minder dan 1 week voor het event is ophalen aan de kassa de enige leveringsoptie.

Lees meer

Hoe ontvang ik mijn ticket?

Als je een e-ticket hebt besteld, vind je je ticket vind terug in je Ticketmaster-account. Je hebt toegang tot je account via onze app en de website. Zodra je bij het event aankomt, laat je je ticket in de Ticketmaster-app vanaf je telefoon scannen en kun je naar binnen!

Heb je gekozen voor e-tickets? Dan worden de tickets direct na ontvangst van de betaling per e-mail door ons verzonden (let op: dit kan tot een uur na betaling zijn). Je tickets zijn vanaf het moment dat ze door ons zijn verzonden ook zichtbaar in je account op onze website en in onze app. Heb je gekozen voor het standaard papieren ticket, dan ontvang je je ticket per post.

Steeds vaker kan je ook kiezen voor een ‘mobiel ticket’. Dit ticket is alleen beschikbaar via de Ticketmaster-app op je telefoon. Geen printjes en geen oneindige zoektocht door oude e-mails meer.

Maar ik heb Collector Tickets besteld!

Het Collector Ticket is een bijzonder aandenken dat we speciaal voor het event maken. We zorgen er voor dat ze uiterlijk 3 dagen voor het event bij je worden bezorgd.

Heb je ze niet op tijd binnen? Neem dan contact met ons op. Geen zorgen, we zorgen ervoor dat je sowieso naar binnen kan.

whois: Andy White WordPress Theme Developer London